Wie zijn wij?


“Arts and culture is nice, but it’s much, much more than that. Schools must be obliged to do it. It is how we learn to understand each other. It is about cultural wisdom, cultural careers and cultural connectivity. We really need a new cultural policy for a new century.”

– Anne Bamford, 2007

Maartje Mostart is begonnen met de vooropleiding zang aan het Conservatorium van Maastricht. Daarna heeft ze ervoor gekozen Cultureel Maatschappelijke Vorming te gaan studeren aan de HogeschooMaartje zwart witl Utrecht. Tijdens deze studie heeft ze zich voornamelijk gericht op kunst en cultuureducatie. In april 2015 heeft ze deze studie succesvol afgerond.
In 2016 is Maartje begonnen aan de MusicAllFactory, een professionele deeltijd opleiding Musicaltheater in Tilburg. Naast haar opleiding volgt Maartje danslessen bij het Amsterdam Dance Centre en volgt ze privé zangles bij Michelle van de Ven.

Onlangs is Maartje begonnen met het geven van zanglessen (aan jongeren). Zou jij ook graag zangles van Maartje willen, neem gerust contact op.

 

Maartje van der Heijden heeft in 2011 de studie Ecologische Pedagogiek afgerond aan de HogeschoolUtrecht. Daarna is ze verder gaan studeren aan Theaterschool “de Trap” in Amsterdam, daar heeft ze spellessen gehad van Nelleke Zitman, Truus te Selle, Hans Breetveld e.v.a. In 2014 studeerde Maartje af als theatermaker. Hierna koos ze ervoor om nog een jaar op school te blijven en in 2015 ook af te studeren als actrice. Net als Maartje M. volgt ook deze Maartje danslessen bij het Amsterdam Dance Center. Verder speelt ze in diverse voorstellingen en is ze actief als sMvdH DOEKpeldocent en theatermaker.

Naast spellessen geeft Maartje ook auditietrainingen. Interesse? Neem contact op.

 

 


facebooktwitterinstagram