Wie zijn wij?

Maartje Mostart is begonnen met de vooropleiding zang aan het Conservatorium van Maastricht. Daarna heeft ze ervoor gekozen Cultureel Maatschappelijke Vorming te gaan studeren aan de Hogeschoo

Maartje zwart witl Utrecht. Tijdens deze studie heeft ze zich voornamelijk gericht op kunst en cultuureducatie. In april 2015 heeft ze deze studie succesvol afgerond.
Maartje zit in het laatste jaar van de MusicAllFactory in Tilburg, ze heeft les gehad van (onder andere) André van Hest, Ezra van Nassauw, Rik van de Rijdt en van gastdocenten Edward Hoepelman en Ingrid Zeegers.
Maartje is werkzaam als zang – en musicaldocent op verschillende scholen en culture instellingen.
Naast haar opleiding volgt Maartje danslessen bij het Amsterdam Dance Centre en volgt ze privé zangles bij Michelle van de Ven.

 Wil jij graag zangles van Maartje? Neem dan gerust contact op.

 

Maartje MvdH DOEKPieterson – van der Heijden heeft in 2011 de studie Ecologische Pedagogiek afgerond aan de HogeschoolUtrecht. Daarna is ze verder gaan studeren aan Theaterschool “de Trap” in Amsterdam, daar heeft ze spellessen gehad van Nelleke Zitman, Truus te Selle, Hans Breetveld e.v.a. In 2014 studeerde Maartje af als theatermaker. Hierna koos ze ervoor om nog een jaar op school te blijven en in 2015 ook af te studeren als actrice.
Maartje heeft gespeeld bij het Volksoperahuis en stond in Het Pauperparadijs onder regie van Tom de Ket met o.a. Stefan Rokebrand, Kees Boot en Rosa da Silva.
Net als Maartje M. volgt ook deze Maartje danslessen bij het Amsterdam Dance Centre en heeft ze zangles bij Michelle. Verder speelt ze in diverse voorstellingen en is ze actief als speldocent en theatermaker.

Naast spellessen geeft Maartje ook auditietrainingen. Interesse? Neem contact op.

 

 


Facebooktwitterinstagram